Bereikbaar op
+31 (0) 610990593

Haptotherapie en Corona

Nabijheid en behandelen op de bank is mogelijk met inachtneming van de hygienemaatregelen. Veiligheid voor ons beiden staat op de eerste plaats. Daarover wil ik je graag informeren en afspraken maken.

Gezondheidscheck

Als je alle vragen met NEE kunt beantwoorden kan je een afspraak maken. Dat geldt ook bij iedere vervolgafspraak. De gezondheidscheck zal ik nogmaals herhalen bij binnenkomst. Mocht er in de tussentijd iets veranderen in de situatie bel de afspraak dan af. Ook binnen 24 uur. Om DEZE reden wordt er GEEN gereserveerde tijd/no-show tarief gerekend. Ook van mijn kant zal ik de afspraak annuleren als ik een van de onderstaande vragen met een JA moet beantwoorden. Zo kunnen we elkaar vertrouwen en houden we het veilig.

 • Had je een of meerdere van deze (milde) klachten in de afgelopen 24 uur:
  hoesten
  neusverkoudheid
  koorts vanaf 38*
  benauwdheidsklachten
 • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het nieuwe Coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (met een laboratoriumtest)?
 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe Coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Instructie

Bij binnenkomst vraag ik je handen te wassen met vloeibare zeep (ik heb dat dan al gedaan). Raak daarna zo min mogelijk aan. Desinfecteer thuis je mobiel, voor het maken van een afspraak, daar dit soort objecten mogelijk tot overdracht van het Coronavirus kan leiden.
De wachtkamer wordt niet gebruikt, kom daarom op tijd.  Als je te vroeg bent wacht dan in de auto of buiten.
Kom alleen. Een begeleider verzoek ik buiten de praktijk te wachten.
Ik zal je verwelkomen met een glimlach maar we geen elkaar geen hand. Bij binnenkomst en vertrek open en sluit ik de voordeur en tussendeur naar de behandelruimte.

Hygienemaatregelen

Algemene hygienemaatregelen: was je handen regelmatig met water en vloeibare zeep, zit met je handen niet in je gezicht, schud geen handen, hoest en nies in je elleboog.
Ik pas de hygienemaatregelen in de praktijk toe volgens de richtlijnen van het RIVM en het VVH-protocol zodat je veilig in de praktijk bent.
Tussen de afspraken door plan ik extra tijd voor ventilatie en desinfecterende schoonmaakwerkzaamheden, de behandelsessie kan daarom niet uitlopen.
Ter bescherming van jou en mijzelf zal ik tijdens het werken aan de bank een mondmasker dragen. Als je je er prettig bij voelt kan je voor jezelf een mondmasker meenemen. Daar waar geen fysiek contact of nabijheid noodzakelijk is houden we 1,5 m afstand.
Neem zelf een GROTE badhanddoek(en) mee die de hele bank bedekt. Zonder EIGEN badhanddoek(en) kan er niet op de bank aangeraakt worden.
Wil je thuis naar het toilet gaan.

Ik hoop je in goede gezondheidheid te kunnen verwelkomen!