Bereikbaar op
+31 (0) 610990593

Over Loes

Mijn vorige beroep was oefentherapeut Cesar. Als praktijkeigenaar heb ik van 1981 tot 2005 in mijn praktijk in Bodegraven gewerkt. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar ik mistte de verdieping, contact wat er écht toe doet.

Dat vond ik in de haptotherapie. Het affectieve contact, de ontmoeting en verbinding om mét “de ander” te zijn. Mijn interesse voor wie de mens is, wat hem beweegt en zijn verhaal kon ik hierin kwijt. Het is een prachtig vak met zoveel facetten waarin ik een tijdje met je mee loop tijdens de ontwikkeling van jouw proces.

De opleiding tot haptotherapeut volgde ik van 2000 tot 2005 aan de erkende Academie Haptonomie in Doorn. Sinds april 2006 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Lelystad.

Ik ga er vanuit dat ieder mens in wezen zijn eigen antwoorden heeft en zelf weet wat het beste voor hem of haar is. Door omstandigheden kun je voor korte of langere tijd van je pad raken en in situaties terecht komen die je geen goed doen. Ik vind het telkens weer een uitdaging om samen met de cliënt op “ontdekkingstocht” te gaan naar zijn eigen kracht en mogelijkheden. Naast mijn opleidingen, nascholingen en beroepservaringen neem ik mijn eigen ervaringen mee als mens. Kernbegrippen in mijn manier van werken zijn betrokkenheid, transparantie, zorgvuldigheid en levendigheid.

 

The secret of joy is the mastery of pain

(Anaïs Nin)